Showbiz

Për ata që kanë ndjekur ‘Selling Sunsets’ në Netflix, JO, vajzat e real-estate luksoz nuk kanë skenar

Për ata që kanë ndjekur ‘Selling Sunsets’ në

Chrishell Stause, një nga protagonistet e serialit me ngjyra ‘reality-show’, pasi xhirimet janë në një ‘real-estate’ në LA në kompaninë “The Oppenheim Group” që drejtohet nga dy vëllezër binjakë dhe janë 6 vajza agjente tw real-estate por bëhet fjalë për shtëpi hollivudiane dhe pasanikësh rus dhe personazhe software-sh.

Chrishell ka sqaruar pas sezonit 3, se nuk ka një skenar, ndonjëherë producentët i orientojnë drejt temave qe duhet të trajtojnë por çdo gjë qe thonë ato është natyrale dhe origjinale.

Për ata që kanë ndjekur ‘Selling Sunsets’ në

Nuk dihet kur do të ketë një sezon 4, sepse për shkak të pandemisë xhirimet kanë ndalur.