Showbiz

Për ata që s'e besuan, Florjan Binaj shpërndan foton e përgjigjes së tamponit

Për ata që s'e besuan, Florjan Binaj shpërndan foton e

Florjan Binaj postoi foto nga plazhi dhe u përball me komentet e njerëzve: “Shko në plazh, shpërnda virusin”. Pas kësaj Flori postoi në Story përgjigjen e tamponit të fundit negativ dhe datat përkatëse të karantinës së detyruar.

Për ata që s'e besuan, Florjan Binaj shpërndan foton e

Sipas fletës vetizolimi ka përfunduar që në datën 29 qershor. Ndaj edhe Flori i është rikthyer normalitetit.