Showbiz

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të njëjtin vend e për arsye të ndryshme

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Nëse bën një shëtitje, qoftë edhe të shkurtër fare, në Instagram, e kupton që vajzat i janë futur seriozisht palestrës.

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Jonida Vokshi po ndan çdo ditë foto dhe video duke bërë ushtrime. Ka gjetur trajneren e saj të preferuar në Prishtinë. Po merr paralelisht edhe proteinën ISO Whey Drasanvi dhe rezultatet duken. Sapo ka lindur dhe nuk i kanë mbetur as krahë dhe as bark. Kështu kush pyet: "Po si ka mundësi që është kaq në formë pas lindjes e kujtdo që i duket e pabesueshme, le t`u hedhë një sy fotove.

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Palestrës i janë kthyer edhe Iva Tiço e Fjodora Fjora. Pas disa muajve që qëndruan të mbyllura, si vend me rrezikshmëri të lartë për përhapjen e virusit, të parat që u shfaqën në palestra pas hapjes, janë pikërisht këto vajza.

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Ditët e izolimit bënë të vetën. Shumë amvise i kaluan orët tek soba për të gatuar gjëra të mira, për të marrë veten me të mirë, tani duhen djegur kaloritë që janë marrë. Le të mos flasim për plazhin, shkeljen e dietës dhe ushqimin e lokaleve.

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Një tjetër arsye që i ka çuar të gjitha drejt palestrës është sezoni i ri televiziv. Disa prej tyre do kenë herë pas here ftesa për intervista, të tjera do nisin projektet e reja. Siç edhe Alketa Vejsiu që në fakt e ka shndërruar prej kohësh në palestër një pjesëz të shtëpisë me pamje nga oborri. E mes gjithë angazhimeve, gjen 45 minuta në ditë për t`u ushtruar.

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Këto vajza nuk mjaftohen vetëm me vrapin në pistë, ushtrimet e zakonshme apo biçikletën. Ngrejnë edhe pesha gjithashtu, si Lori Hoxha, Jonida Vokshi apo Aulona Musta.

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Personazhet po e kalojnë kohën e lirë në të

Në formë deri sa të vijnë ditët e sallatës ruse dhe ballkavasë. Pastaj sërish në palestër.