Showbiz

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në rrjet shpërthejnë memet

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

I vetmi që nuk mori pjesë në funeralin e mbretëreshës nga familja, ishte Princi Louis. Edhe fëmijët e Harry-t, por ata janë larg dhe për më tepër nuk janë as mbretërorë.

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Prej 10 ditësh, William, Kate, Charles, Camilla, kushdo nga shtëpia ishte në qendër të nderimeve për mbretëreshën. Louis qëndroi në shtëpi me motrën dhe vëllain. Edhe në ditën e funeralit, kur dy fëmijët më të mëdhenj, George dhe Charlotte morën pjesë në funeral, Louis qëndroi në shtëpi. Në rrjet shpërthyen memet. Disa e krahasojnë me “Kevin i vetëm në shtëpi”, tek “Home Alone”.

Princi George në shtëpi duke parë funeralin nga TV.

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Ku është Louis?

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Kate dhe William duke u kthyer në shtëpi, pasi lanë djalin vetëm.

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Princi Louis kur e porositën të mos bëjë rrëmujë.

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Dadoja e Princit Louis nuk është parë që kur mbretëresha vdiq.

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Princi Louis kur familjarët u kthyen në shtëpi, pasi e lanë vetëm.

Prince Louis si ‘Kevin i vetëm në Shtëpi’. Në

Po a merrej Louis me vete pas përkedheljeve në Jubileun e mbretëreshës?