Showbiz

Princi George bën 9 vjeç dhe kjo është fotoja e ditëlindjes

Princi George bën 9 vjeç dhe kjo është fotoja e

Siç e do tradita, Kate dhe William në faqen e tyre në Instagram kanë postuar kartolinën e ditëlindjes së Princit George me rastin e ditëlindjes.

“George bën 9 vjeç”, shkruhet në postim. George ka veshur një bluzë blu royal, si i treti në radhën për fron. Mbase me mesazh, ndoshta rastësi.

Si çdo herë, edhe kjo foto ku George buzëqesh është shkrepur nga mami Kate që e ka pasion fotografinë.