Showbiz

Princi William përmes fotove, nga adoleshenca e trazuar në moshën e mesme të përmbushur

Princi William përmes fotove, nga adoleshenca e trazuar në moshën

Princi William mbushi pak ditë më parë 40 vjeç. The Times përmes fotove nga adoleshenca e hershme e princit të kurorës deri në ditët e sotme kur ai ndihet i përmbushur përkrah bashkëshortes Kate dhe 3 fëmijëve të tyre, sjell disa nga momentet që kanë lënë gjurmë në jetën e trashëgimtarit të fronit në Mbretërinë e Anglisë.

Princi William përmes fotove, nga adoleshenca e trazuar në moshën

Ishte pesë vjet më parë kur Princi William hoqi dorë nga puna si pilot i ambulancës ajrore, u transferua në Londër dhe filloi jetën si një mbretëror me kohë të plotë.?

Princi William përmes fotove, nga adoleshenca e trazuar në moshën

Në atë kohë William ka parashtruar dhe disa prej pasioneve që do të përcaktonin më tej jetën e tij, sic ishin ndihma ndaj të pastrehëve dhe mjedisi, tema për të cilat ai ka folur shpesh edhe gjatë fjalimeve të tij.?

Princi William përmes fotove, nga adoleshenca e trazuar në moshën

Sot William është i bashkuar disa prej nismave të babait të tij, por nga ana tjetër është shprehur po ashtu i vendosur t'i bëjë gjërat sipas mënyrës së tij.

Princi William përmes fotove, nga adoleshenca e trazuar në moshën

The Times thotë se pas mureve të Pallatit Mbretëror ai u rrit si një i ri i traumatizuar dhe shpesh i zemëruar.

Princi William përmes fotove, nga adoleshenca e trazuar në moshën

E ndërsa princi kalon në moshën e mesme, ai mund të shpresojë akoma se më e mira nuk ka ardhur ende.?..