Showbiz

Pse kënga e Taylor Swift po u kujton nënave bebat që nuk i njohën kurrë

Pse kënga e Taylor Swift po u kujton nënave bebat që nuk i

"Bigger than the whole sky" është pjesë e albumit "Midnights" mbushur me hite, por kjo këngë duket se është më e ndjera.

Pse kënga e Taylor Swift po u kujton nënave bebat që nuk i

Pse kënga e Taylor Swift po u kujton nënave bebat që nuk i

Nuk është shumë e qartë se kujt i dedikohet apo përse është krijuar, por të gjitha ato që e kanë dëgjuar, kanë kujtuar fëmijët e tyre që i humbën pa i njohur.

Pjesë nga teksti

"Mirupafshim, mirupafshim, mirupafshim

Ti ishe më e madhe se

gjithë qielli

Ishe më shumë se një

kohë e shkurtër

Dhe unë kam shumë për të diskutuar

Unë kam shumë për të jetuar...

Nuk do të takohem kurrë

Çfarë mund të ishe ti,

Çfarë duhej të ishe ti

Si do të ishte për ty.."