Showbiz

Publikohet trailer-i i filmit të ribërë ‘Matilda’

Publikohet trailer-i i filmit të ribërë ‘Matilda’

Filmi ikonik për fëmijë “Matilda” do të vijë në një version të ri. Netflix i ka mbyllur xhirimet dhe ka publikuar trailerin. Matilda, vogëlushja me aftësi mbinatyrore do të përballet edhe njëherë me drejtoreshën e egër të shkollës, Miss Trunchbull. Roli i drejtoreshës do të luhet nga aktorja Emma Thompson.

Publikohet trailer-i i filmit të ribërë ‘Matilda’

Këtë herë do të vijë në versionin musical.

Publikohet trailer-i i filmit të ribërë ‘Matilda’

Ja, kjo është skena e famshme e tortës, kur këtë djalin e detyrojnë ta hajë të gjithë. Mësuesja e preferuar e Matilda-s do të jetë me ngjyrë.

Publikohet trailer-i i filmit të ribërë ‘Matilda’

Tiranapost.al