Showbiz

Qëllimi i fotos ishte të thoshin ‘Votoni’, por vëmendjen e morën këmbët e Blake Lively me fotoshop

Qëllimi i fotos ishte të thoshin ‘Votoni’, por

Çifti Blake Lively dhe Ryan Reynolds pozuan pas një muri në moton “voto shpejt”.

Mirëpo më shumë se mesazhi, vëmendjen e morën këmbët e Blake me shumë mundësi me fotoshop.

Qëllimi i fotos ishte të thoshin ‘Votoni’, por

Do thoni ju i ka këmbët e gjata e s`ka nevojë t`i përmirësojë e t`i zgjasë. Dhe keni të drejtë. Blake ka edituar sandalet dhe jo këmbët.

Qëllimi i fotos ishte të thoshin ‘Votoni’, por

Në foton që postoi Ryan shfaqet zbathur, kurse në të sajën me sandale veshur.

Sigurisht mund edhe t`i ketë veshur në moment, por nëse do ishte kështu do ta kishte bërë një shkrepje tjetër edhe për të postuar Ryan.

Njerëzit në rrjete sociale janë të sigurt që aktorja e ka pasur problem të shfaqet zbathur, por ka edhe një version tjetër. Fotoshop-i mund të jetë përdorur qëllimisht për të bërë këtë zhurmën që bëri.

Mesazhi “Votoni” po bëhet nga shumë personazhe të tjerë të njohur dhe sigurisht nuk do bënte xhiron që bëri falë sandaleve.

*Burimi Harpers Bazaar