Showbiz

Qëndruan vetëm 12 ditë të martuar, por ish-burri fut në testament Pamela Anderson-in

Qëndruan vetëm 12 ditë të martuar, por ish-burri fut në

Qëndruan të martuar për vetëm 12 ditë, por Pamela Anderson do të trashëgojë gjithsesi nga pasuria e Jon Peters.

10 milionë dollarë nga pasuria e producenti, do të jetë e Anderson.

"Unë do ta dua gjithmonë Pamelën dhe ajo do të jetë gjithmonë në zemrën time. Kështu që një pjesë e pasurisë time, 10 milionë dollarë janë për atë. Kurdo që të ketë apo të mos ketë nevojë. Ajo as nuk e di këtë. Askush nuk e di në fakt. Edhe unë mbase s'duhet ta thoja fare", ka treguar 77-vjeçari.

Martesa e Anderson me të do të mbahet mend si një nga më jetëshkurtrat në Hollivud.