Showbiz

Rebel Wilson fejohet në festën e George Clooney-t

Rebel Wilson fejohet në festën e George Clooney-t

Pas 7 muajsh lidhje Rebel Wilson dhe Ramona Agruma janë fejuar. Në festën e George Clooney-t vajzat shkëmbyen unazat e propozimit. Më pas, ia treguan të gjithë të pranishmëve të entuziazmuara.

Rebel Wilson fejohet në festën e George Clooney-t

George Clooney e organizoi për miqtë në shtëpinë e tij festën e Halloween-in. Rebel dhe Ramona u frymëzuan nga Barbie për look-un e tyre.

Rebel Wilson fejohet në festën e George Clooney-t

Pas fejesës, vjen dasma. Të dyja ato vijnë nga martesa të përfunduara në divorc nga bashkëshortët respektivë.