Showbiz

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone pro Beckham: Të tjerët kanë probleme me veten

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Mario Falcone ka dalë publikisht në mbrojtje të David Beckham pasi një foto e tij e publikuar në Instagram ku shihet duke puthur në buzë vajzën Harper 9 vjeç, hapi debat në rrjet, edhe pse nuk është hera e parë.

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Në intervistë për Mail Online, Falcone, ylli i Towie, 32 vjeç thotë se është qesharake të ketë komente dhe ankesa për veprimin e një babai që adhuron vajzën e tij: Ata që e kundërshtojnë kanë probleme me veten, thotë ai.

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Mario Falcone ka një djalë dy vjeç me emrin Parker, lindur nga e fejuara e tij Becky Mienser. Ai thotë se e puth djalin në buzë gjatë gjithë kohës, pasi dëshiron që fëmija të ndihet i dashur nga prindërit:

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Kushdo që mendon se kjo është gjë e gabuar ka probleme me veten, dhe kjo tregon shumë për botën në të cilën jetojmë dhe që njerëzit krijojnë të tilla çështje. Parker është bota ime unë dua që ai të ndihet sa më i dashur dhe i lumtur. E puth në buzë dhe e përqafoj sa herë që mundem. Është detyra ime si baba që të qëndroj afër fëmijës tim dhe të kujdesem për të. Nëse parker dëshiron të më puthë në buzë unë dhe Becky të jemi në shtëpinë e azilit në të 90-tat do më bëntë të ndihesha shumë mirë. Reagimi për këtë gjest është shumë i trishtueshëm.

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Foton e Beckham duke puthur vajzën Harper në buzë e postoi Victoria. Legjenda e futbollit e ka shprehur gjithmonë dobësinë që ka për fëmijët e tij, por veçanërisht për të vetmen vajzë të familjes. Pas postimit të fotos, Instagrami i Victorias 46 vjeçe u mbush nga komente të ndryshe duke hapur debatin nëse puthja në buzë e fëmijës është nëj gjest i përshtatshëm.

Ju si mendoni?

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone

Rikthehet debati i puthjes së fëmijës në buzë. Falcone