Showbiz

Rudina Magjistari hap albumin e fotove kur sapo kishte nisur të bëhej zonjushë

Rudina Magjistari hap albumin e fotove kur sapo kishte nisur të bëhej

Një foto e 1986-ës dhe një tjetër kur sapo kishte nisur të bëhej zonjushë. Rudina Magjistari i është rikthyer nostagjisë së fotove bardhezi në këto ditë karantine, teksa përballon luftën me virusin.

Rudina Magjistari hap albumin e fotove kur sapo kishte nisur të bëhej

Rudina Magjistari hap albumin e fotove kur sapo kishte nisur të bëhej

“Plazh, Durrës, 1896. Syzet në foton tjetër mbaj mend që m`i huazoi fotografi për setin fotografik”, shkruan Rudina që vite pas i ka ruajtur po ato tipare, që edhe nëse do jua kishin servirur me “quiz”, do e gjenit për cilën bëhej fjalë.