Showbiz

Sa herë që e bija e Kim Kardashian mërzitet me të ëmën i thotë: Kush jeton kështu si ne?

Sa herë që e bija e Kim Kardashian mërzitet me të

Kim Kardashian në një episod të serialit të Ellen Digital's “Confessions Mom” ka treguar se sa herë grindet me vajzën e saj North ajo për ta acaruar thotë 'kush jeton kështu si ne'' dhe ''shtëpia jote është e shëmtuar''.

Ylli i Keeping Up With the Kardashian tregon se kjo gjë e lëndon pasi e adhuron shtëpinë e saj.

"Sa herë që unë bie në një lloj mosmarrëveshjeje me vajzën time North, duke menduar se është kritikë për mua, thotë," Shtëpia jote është kaq e shëmtuar, është e gjitha e bardhë! Kush jeton kështu? Ajo thjesht mendon më acaron mua, dhe kjo është ofenduese sepse unë e pëlqej shtëpinë time".

Tiranapost.al