Showbiz

Sanremon e dy viteve të ardhshme do ta bëjë Carlo Conti

Sanremon e dy viteve të ardhshme do ta bëjë Carlo Conti

Pas largimit të Amadeus nga Rai, në krye të Sanremos do të jetë Carlo Conti. Lajmi është tashmë zyrtar.

Carlo Conti do të jetë drejtori i ri artistik dhe njëherësh prezantuesi i Festivalit të Sanremos për dy vitet e ardhshme.

“Nuk është një rikthim i thjeshtë - nënvizon një shënim nga Rai - por një sfidë e re, e cila, si objektiv i saj, duhet të vazhdojë të promovojë dhe përmirësojë tendencat e reja, siç bëri në tre edicionet e suksesshme, nga 2015 deri në 2017, me nisjen e artistëve të rinj që tani janë protagonistë të muzikës italiane”, vite këto që festivalin e ka drejtuar Carlo Conti.