Showbiz

Selena foli për foton me Hailey-n dhe s`tha asgjë

Selena foli për foton me Hailey-n dhe s`tha asgjë

“Nuk është asnjë gjë”, kaq tha Selena kur u pyet për foton e fashme që shkrepi me Hailey Bieber, gruan e ish-it të saj Justin Bieber.

Selena foli për foton me Hailey-n dhe s`tha asgjë

Fotoja në fakt u shkrep nga Tyrell Hampton që i befasuar nga qëndrimi miqësor i dyshes, shkruajti në Instagram, 'twist komplot'.

Të dyja ndodheshin në Academy Museum of Motion Pictures.

Selena foli për foton me Hailey-n dhe s`tha asgjë

Takimi i vajzave erdhi pasi Hailey foli në podcast-in “Call Her Daddy” për marrëdhënien me Selenën dhe u shpreh se mes tyre nuk ka asnjë dramë dhe se e respektonin njëra-tjetrën.

Selena foli për foton me Hailey-n dhe s`tha asgjë

Kurse Selena përveç fotos, s`pati shumë për të thënë.