Showbiz

Selena Gomez iu kërkon fansave të saj të lënë rehat Hailey Bieber

Selena Gomez iu kërkon fansave të saj të lënë rehat

Selena Gomez ka mbrojtur Hailey Bieber mes grindjes së tyre të përfolur.

Të premten, këngëtarja iu bëri thirrje fansave të saj në mediat sociale të ndalojnë fushatën e urrejtjes ndaj Hailey-t, duke thënë se modelja ka marrë kërcënime me vdekje.

Selena Gomez iu kërkon fansave të saj të lënë rehat

“Hailey Bieber më kontaktoi dhe më tha se ka marrë kërcënime me vdekje dhe një negativitet të urryeshëm. Kjo nuk është ajo që unë mbroj. Askush nuk duhet të përjetojë urrejtje ose bullizëm. Unë gjithmonë kam mbrojtur mirësinë dhe me të vërtetë dua që e gjithë kjo të ndalet", shkroi Selena.