Showbiz

Selena thotë se e sheh të ardhmen jashtë Holliwood: Shpresoj të martohem dhe të bëhem nënë!

Selena thotë se e sheh të ardhmen jashtë Holliwood: Shpresoj

Selena Gomez dëshiron të martohet dhe të bëhet nënë. Dhe, kur kjo të ndodhë, ajo zotohet t'i thotë lamtumirë Hollywood-it.

Selena thotë se e sheh të ardhmen jashtë Holliwood: Shpresoj

Ylli i The Only Murders in the Building foli për të ardhmen e saj në një video-podcast , duke thënë se do të vijë një moment në jetën e saj ku ajo do të "lodhet" nga jeta në Hollywood. Në vend të kësaj, ajo do të dëshirojë të fokusohet në gjërat që kanë rëndësi.

Selena thotë se e sheh të ardhmen jashtë Holliwood: Shpresoj

"Shpresoj të jem e martuar dhe të jem nënë," tha ajo në podcast. "Përfundimisht, do të jem e lodhur nga e gjithë kjo”.

Këngëtarja rriti motrën e saj 8-vjeçare, Gracie Teefey, dhe tha se duke e parë atë të rritet e bën atë të ndihet tashmë si prind.

Selena thotë se e sheh të ardhmen jashtë Holliwood: Shpresoj

“Ajo i vendos gjërat në perspektivë”, tha Gomez e cila së fundmi festoi ditëlindjen e saj të 30-të. "Unë në thelb duhet ta shikoj këtë person të vogël të rritet në një qenie njerëzore. Nuk ka ndjenjë më të mirë në botë. Ndihem si prind në një farë mënyre, edhe pse nuk jam."