Showbiz

Selena tregon për herë të parë shenjën e operacionit: Vishja rroba që ta mbuloja

Selena tregon për herë të parë shenjën e operacionit:

Selena Gomez ka shkruar një status frymëzues pak pasi doli në listën e 100 njerëzve më me influencë për 2020-ën, nga The Time. Këngëtarja dhe aktorja zbuloi si rrallëherë shenjën e operacionit të saj, bashkë me stepjen e fillimit.

Selena tregon për herë të parë shenjën e operacionit:

Kur bëra transplantin e veshkës mbaj mend që e kisha shumë të vështirë ta tregoja plagën time. Nuk doja të dukej nëpër foto, ndaj vishja gjëra që si e si ta mbuloja. Tani, më shumë se kurrë, ndihem e sigurt në atë që jam dhe nëpër atë që kam kaluar... dhe jam krenare. Të gjithë trupat janë të bukur”, shkruan Selena.

Për shkak të sëmundjes së quajtur Lupus, Selena iu nënshtrua një transplanti. Shoqja e saj e ngushtë në atë atë kohë u bë dhuruesja e veshkës.

*Burimi Insider