Showbiz

Selena zbulon të dashurin e ri që e mbajti fshehur për 6 muaj

Selena zbulon të dashurin e ri që e mbajti fshehur për 6 muaj

Selena Gomez ka konfirmuar marrëdhënien e saj me producentin e muzikës Benny Blanco.

Ajo u shfaq e përqafuar me Benny në një foto në Instagram. Selena kishte kokën mbi shpatullën e tij, edhe pse fytyra e Benny nuk dukej.

Ishte po vetë Selena që më pas pëlqeu një postim në një faqe lajmesh ku shkruhej: Selena Gomez konfirmon lidhjen e re.

Selena zbulon të dashurin e ri që e mbajti fshehur për 6 muaj

Mes komenteve më pas që shkëmbeu me miqtë virtualë, Selena zbuloi se kjo lidhje ka nisur prej muajsh dhe se ai e trajton më mirë se kushdo tjetër.

Edhe nëna e Selenës duket se ka rënë dakord për këtë lidhje, pasi e ndjek në Instagram Benny-n.

Ps mbledh kongresin në ditën e rinisë. Ja çfarë pritet sot