Showbiz

S’është më kryeministër, por Oriola vazhdon të ketë simpati për Albin Kurtin

S’është më kryeministër, por Oriola vazhdon të

Kundër vendimit për të rrëzuar qeverinë e Albin Kurtit, duket se është edhe modelja Oriola Marashi. Në Instagramin e saj ka postuar një story me Albin Kurtin dhe duart në formë zemre që e rrethojnë, për të shprehur simpatinë ndaj kreut të Vetëvendosjes.

Edhe më parë Oriola e ka shprehur simpatinë për Albin Kurtin, ku para pak muajsh shpreh zhgënjim për votimin e deputetëve që e rrëzuan atë nga pushteti.

S’është më kryeministër, por Oriola vazhdon të