Showbiz

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Përveç atyre që kanë numëruar pllakat e shtëpisë, dritaret dhe gjithçka që ndodhet brenda katër mureve, ka edhe nga ata që kanë krijuar sfidën e postimit të fotove të pazbuluara më parë. Janë ato të vjetrat që koha i ka harruar.

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Sfida është përhapur mes personazheve të njohur të televizionit dhe ka për qëllim jo vetëm ndërveprimin në rrjete sociale, në pamundësi për t`u takuar, por edhe për të kaluar orët që duket sikur po zgjasin më shumë këto ditë. Sfidën e ka pranuar Jonida Maliqi, Suada Daci, Orgesa Zaimi, Flaka Krelani e shumë të tjerë.

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Një ide e mirë për të gjithë, për të shfletuar albumet e vjetër të kohës kur fotografitë pritoheshin, ose “laheshin”, siç e quanim procesin.

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

Sfida më e re e Instagramit frymëzuar nga vetëkarantinimi

*Artikulli u realizua nga Fabjola Hije