Showbiz

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

“Myfavouritechallenge” quhet sfida më e re e krijuar në Instagram nga Lori Hoxha. Ajo i fton të gjithë ndjekësit të publikojnë gjithçka të preferuar: lokalin, makeup-in, gjithçka, për të ndihmuar bizneset cilësore dhe njerëzit që ashtu si Lori janë lodhur duke provuar e testuar vende që në fund i zhgënjejnë. Po edhe për të gjithë ata që i mungon normaliteti i dikurshëm, ai para pandemisë.

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Si çdo krijues sfide e ka nisur vetë e para duke zbuluar makeup-in e preferuar, buzëkuqin, këngën, vendin, madje edhe fëmijën e preferuar.

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Sfidën e re në Instagram e nis Lori Hoxha. Provoje dhe ti

Në fund u lutet ndjekësve që do t`u bashkohen sfidës për t`i bërë tag edhe asaj ndoshta me idenë që t`i rishpërndajë në profilin e saj me më shumë se 820 mijë ndjekës.