Showbiz

Shakira ka gjetur një dashuri të re

Shakira ka gjetur një dashuri të re

Zemra e Shakirës mund të jetë shëruar. Pas divorcit me Pique për shkak të tradhtisë së tij, po thuhet se Shakira ka gjetur një dashuri të re. Ajo po jeton aktualisht në Miami me dy djemtë e saj dhe largimi për aty mendohet se mund të ketë një lidhje dashurie.

Shakira ka gjetur një dashuri të re

Një arsye tjetër e lëvizjes së saj në Miami është edhe sëmundja e nënës që ka pësuar një hemoragji. Një lidhje dashurie mund të jetë një arsye më shumë.

Ndërkohë që Shakira ende nuk i pohuar dhe as mohuar lajmet.