Showbiz

Sharon Stone, nënë për herë të katërt

Sharon Stone, nënë për herë të katërt

Sharon Stone është bërë edhe njëherë nënë. Aktorja ka birësuar shokun më të mirë të një prej djemve të saj.

Sharon Stone, nënë për herë të katërt

Shoku i Roan, djalit të saj të madh, 22 vjeç, mbeti vetëm pas vdekjes së babait. Tashmë do të jetojë në Beverly Hills me familjen e madhe të Sharon Stone.

Adoptimi ka ndodhur në heshtje një vit më parë.

Stone ka pasur një fëmijëri të vështirë dhe sot ka krijuar familjen që vetë donte dikur të kishte.