Showbiz

Shtëpia e Rihanna-s e pabanueshme: Dikush hyn në shtëpi ta propozojë, një tjetër i vjedh makinën

Shtëpia e Rihanna-s e pabanueshme: Dikush hyn në shtëpi ta

Shtëpia e Rihanna-s në Los Angeles është bërë si han pa porta.

Makina 37 mijë dollarëshe është vjedhur. Sapo shoferi i saj e parkoi, dikush e mori në oborr.

Kur shoferi u kthye Audi i vitit 2012-ës ishte zhdukur. Ai beson se dikush ka hyrë në oborr menjëherë pas tij.

Kjo nuk është ngjarja e vetme e çuditshme që ndodh në shtëpinë e këngëtares së famshme.

Dikush tjetër hyri dhe i kërkoi të martoheshim bashkë.

Rihanna është në pritje të fëmijës së dytë dhe eksperiencat e ditëve të fundit, që tregojnë sa e pasigurtë është jetesa në shtëpinë e saj duhet ta kenë tronditur.

Nuk është ende e qartë nëse kamerat e sigurisë kanë arritur të kapin diçka.