Showbiz

Si arriti të udhëtonte në Itali Armina Mevlani falë një ftese pune dhe një përshkrim për aeroportin

Si arriti të udhëtonte në Itali Armina Mevlani falë një

Udhëtimet dhe sidomos fluturimet nuk janë aq të zakontë këto kohë pandemie. Gjithsesi ka njerëz që u duhet të lëvizin për arsye të ndryshme dhe pikërisht ndaj kanë pyetur Armina Mevlanin rreth eksperiencës së saj.

“Si është udhëtimi në Itali? Eksperienca në aeroport? Si munde të ikësh? Duhet leje?”, e pyet dikush.

“Shumë radhë dhe shumë kontrolle (që mendoj është nomale në këtë situatë). Duhet patjetër leje, ose ftesë takimi për punë (të cilën unë e mora nga Chiara Ferragni)”, sqaron Armina.