Showbiz

Si e përkëdhel Mbreti Charles Camilla-n prej 45 vitesh?

Si e përkëdhel Mbreti Charles Camilla-n prej 45 vitesh?

Me ditën e kurorëzimit të mbretit Charles që po afrohet më shumë, të gjithë sytë janë te Madhëria e Tij dhe bashkëshortja edhe më shumë se zakonisht.

Për më shumë se 45 vjet Charles ka të njëjtën përkëdhelje për Camilla-n e tij të dashur.

“Alëays”, pra “Gjithmonë”. Kështu e ka quajtur nga fillimi i lidhjes, edhe në kohën që ka qenë i martuar me Dianën, edhe sot. Kjo si për të treguar se ajo është dhe ka qenë gjithmonë dashuria e tij e vetme.

Zbulimi është bërë në librin “My Life Photographing the Royal Family”.

Kurse në çdo intervistë, Charles nuk i referohet asnjëherë në emër si Camilla, por gjithmonë si “gruaja ime e dashur”.