Showbiz

Si t`u bësh fëmijëve teatër kukullash në kushte shtëpie

Si t`u bësh fëmijëve teatër kukullash në kushte

E kanë një ide Erjona Kakeli dhe Salsano Rrapi. Çifti i aktorëve improvizuan një skenë, dy kukulla të vajzave dhe Salsano dha shfaqjen, kurse Erjona regjistronte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erjona Kakeli (@erjonakakeli) on

Kërkesat për këngët i bënin spektatoret, dy të voglat e shtëpisë nga Aram Sam Sam e gjithë të tjerat që përmban YouTube për fëmijë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erjona Kakeli (@erjonakakeli) on

Një video e shkurtër tregon edhe si e ngritën skenën, për pak minuta me mjete rrethanore. Mund ta provosh edhe ti.