Showbiz

Si u bë mister kombëtar sëmundja e Princeshës Charlene të Monakos?

Si u bë mister kombëtar sëmundja e Princeshës Charlene

Më 3 shtator, Princesha Charlene e Monakos u dërgua në një spital pranë Durban, në Afrikën e Jugut. Megjithëse doli shpejt nga spitali incidenti ishte një shenjë e qartë se sëmundja që e mbante larg shtëpisë dhe familjes së saj mund të ishte më serioze sesa ishte raportuar.

Një burim për Page Six tregoi se sa tronditëse ka qenë përvoja e saj.

“Ajo nuk ka mundur të hajë ushqim të ngurtë për më shumë se gjashtë muaj për shkak të të gjitha operacioneve që ka bërë. Ka pirë vetëm lëngje, kështu që humbi gati gjysmën e peshës së saj trupore. Është e lodhur nga operacionet dhe pamundësia për të ngrënë siç duhet. Plus që gjatë gjithë kësaj kohe i ka munguar familja.

Kur Princi Albert foli për gazetën Monaco-Matin për faktin se sapo mbërriti në shtëpi, gruaja e tij u dërgua sërish në spital, princi Albert tha se është e lodhur dhe ka nevojë për pushim dhe monitorim. por kaq.

Në një deklaratë tjetër më 19 nëntor, ai sqaroi për People se ajo ishte dukshëm e rraskapitur, fizikisht dhe emocionalisht dhe se sëmundja e saj nuk kishte të bënte me kancerin apo COVID-19.

Burimi i Page Six u ankua për mënyrën se si pallati mbretëror e ka trajtuar situatën.

Si u bë mister kombëtar sëmundja e Princeshës Charlene

“Është e padrejtë që ajo po portretizohet si të kishte një lloj problemi mendor ose emocional. Ne nuk e dimë pse pallati po minimizon faktin që ajo për pak sa nuk vdiq në Afrikën e Jugut”, thotë burimi.

E vështirë është të identifikohet momenti kur u sëmur për herë të parë dhe rrjedhimisht kohëzgjatja e sëmundjes. Ajo u fotografua në Monako më 27 janar. Më pas ajo u pa në Afrikën e Jugut më 18 mars. Megjithëse ajo vazhdoi të postonte foto të familjes në llogarinë e saj në Instagram në javët në vijim, është e paqartë nëse ajo mbeti që në atë moment e ngecur në Afrikë apo u kthye në Monako. Më 18 maj, ajo sërish nga Afrika.

Pallati nuk komentoi asgjë mbi sëmundjen e saj dhe zgjati qëndrimin në Afrikën e Jugut deri në maj, kur ajo anashkaloi një dalje të planifikuar në një ngjarje të rëndësishme në Monako.

“Gjatë një udhëtimi në kontinentin afrikan si pjesë e një misioni për ruajtjen e jetës së egër, Princesha Charlene u infektua nga një infeksion ORL që nuk e lejon atë të udhëtojë”, thanë në deklaratën zyrtare familjarët në atë kohë.

Për shtypin francez, mungesa e Charlene lidhet edhe me disa probleme që thuhet se kanë në martesën e tyre.

Si u bë mister kombëtar sëmundja e Princeshës Charlene

Në vitin 2020, një grua braziliane që jetonte në Itali pretendoi se Alberti është babai i vajzës së saj 16-vjeçare, gjë që ka çuar në një betejë ligjore të vazhdueshme. Alberti ka edhe dy fëmijë më të mëdhenj, 29-vjeçarin Jazmin Grace Grimaldi dhe 18-vjeçarin Alexandre Grimaldi-Coste, të cilët kanë lindur jashtë martese, por në një raport të korrikut për Paris Match, gazetari Stéphane Bern shkroi se ata e janë në rrethin e ngushtë të Charlene e dinë se sa e lodhur është ajo nga tradhtitë e pretenduara të princit.

Bern ofroi gjithashtu një shpjegim pse mungesa e Charlene kishte nxitur kaq shumë teorizime. Ai përmendi një rast të janarit 2020 kur një deklaratë e pallatit për sëmundjen u përdor për të shpjeguar mungesën e saj të papritur.

Megjithatë, është e kuptueshme që Charlene, Albert dhe zbulimet e kufizuara të pallatit kanë hedhur hije dyshimi mbi sëmundjen misterioze.