Showbiz

Sophia Loren, 90 vjeç shfaqet mirë e bukur në rrugët e Beverly Hills

Sophia Loren, 90 vjeç shfaqet mirë e bukur në rrugët e

Sophia Loren është mirë. Pas incidentit në shtëpinë e saj vitin e kaluar, kur u rrëzua, duket se ikona italiane e ka marrë veten.

Ajo është shfaqur në rrugët e Beverly Hills e shoqëruar nga djali i saj Edoardo.


"Pasta, pizza dhe Sophia Loren", kështu e përshkruan Italinë gazetari që e ka regjistruar me video teksa e përshëndet dhe e pyet si po kalon, aktoren.

Këtë shtator ylli Italian do të mbushë plot 90 vjeç pa e humbur asnjëherë sharmin e saj.