Showbiz

Sophia Loren rrëzohet në shtëpi dhe futet menjëherë në operacion

Sophia Loren rrëzohet në shtëpi dhe futet menjëherë

Pak ditë pas ditëlindjes së saj të 89-të, aktorja Sophia Loren po përballet me probleme shëndetësore. Shkak është bërë një incident në shtëpi. Duket se aktorja është rrëzuar dhe si pasojë ka pësuar disa thyerje dhe fraktura. Ngjarja ka ndodhur dje në shtëpinë e saj në Gjenevë. është futur menjëherë në sallën e operacionit.

Lajmi u zbulua pasi ditën e nesërme ajo duhet të ishte pjesë e një inaugurimi në Bari dhe do të merrte edhe titullin “Nderi i qytetit”.

Të gjitha angazhimet janë shtyrë.