Showbiz

Stafi i 'Shtëpiake të dëshpëruara' rrëfen sot: Teri Hatcher-it nuk i hidhnim dot as sytë

Stafi i 'Shtëpiake të dëshpëruara' rrëfen

Teri Hatcher dyshohet se ka kontribuar në një mjedis të akullt në xhirimet e serialit "Shtëpiake të dëshpëruara", sipas një ish-punonjëse.

"Skenaristët nuk kishin pengesa në set, kurse në e kishim të ndaluar të hynim", pohoi Patty Lin, e cila punoi në sezonin 1. Këtë e ka zbuluar në librin e saj të ri, "Kreditët e fundit: Si u ndava me Hollywood".

“Zakonisht ne i shihnim aktorët në tavolinë, ku uleshim të qetë prapa dhe përpiqeshim të mos kishim as kontakt me sy me Teri Hatcher.”

Stafi i 'Shtëpiake të dëshpëruara' rrëfen

Lin nuk shtjelloi më gjatë pse punonjësit nuk kishin kontakt me sy me Hatcher dhe përfaqësuesit e aktores nuk kanë bërë asnjë reagimit për këtë.

Kjo nuk është hera e parë që ka pretendime negative për një nga aktorët kryesorë të serialit.

Në vitin 2019, krijuesi Marc Cherry pretendoi në një letër ligjore në mbështetje të Felicity Huffman, e cila ishte në pritje të dënimit për skandalin e pranimeve në kolegj në atë kohë, se ajo ishte e sjellshme me një "yll të madh" që shfaqte "probleme të mëdha të sjelljes" në ". setin e Desperate Housewives”.

“Të gjithë u përpoqën në maksimum për t'u marrë vesh me këtë grua. Ishte e pamundur”, ka shkruar ai, pa përmendur emrin e aktores.

“Dhe gjërat shkuan keq e më keq. Felicity ende këmbëngulte që t'i thoshte "Mirëmëngjes" kësaj aktoreje, edhe pse e dinte se nuk do të merrte përgjigje.