Showbiz

Steve Carell gjeti dashurinë përpara famës dhe ka një martesë aq të fortë sa karriera e tij

Steve Carell gjeti dashurinë përpara famës dhe ka një

Steve Carell është një aktor i talentuar, të cilin e kemi parë të zhvillojë aftësitë e tij në personazhe të ndryshëm, fillimisht në komedi dhe më pas në dramë. Kjo, veç aspekteve të tjera, i dha atij respektin dhe dashurinë jo vetëm të fansave të tij, por edhe të kritikëve. Por pak njerëz e dinë se gjatë gjithë karrierës së tij të aktrimit, ai ka pasur një marëdhënie dashurie në jetën e tij: me gruan e tij, Nancy-n, të cilën e takoi para se fama t'i trokiste në derë dhe me të cilën ka një familje të bukur.

Steve Carell gjeti dashurinë përpara famës dhe ka një

Historia e tyre e dashurisë filloi shumë përpara se Steve të bëhej një emër i njohur. Ata u takuan ndërsa ajo po ndiqte një kurs që ai jepte mësim. Ajo ishte studentja e tij dhe ai ishte i tërhequr pas saj, sepse, në kokën e tij, Nancy ishte gjithçka që ai mund të kishte ëndërruar. Ajo ishte e bukur dhe shumë gazmore.

Steve Carell gjeti dashurinë përpara famës dhe ka një

Ata u martuan në Massachusetts në vitin 1995. Steve e do familjen e tij dhe e tregon duke thënë se gruaja dhe fëmijët janë ‘vendi i preferuar’.

Nancy Carell është gjithashtu shumë e talentuar. Ajo është një aktore dhe humoriste dhe ka punuar si shkrimtare për Saturday Night Live , The Daily Shoë dhe The Office. Steve dhe Nancy nuk janë vetëm një çift i fuqishëm në një mënyrë sentimentale. Ata krijuan gjithashtu një serial komedi për TBS të quajtur Angie Tribeca , i cili u shfaq për 4 sezone.

Steve Carell gjeti dashurinë përpara famës dhe ka një

Ata kanë punuar së bashku në xhirime dy herë: së pari në The 40-Year-Old Virgin , ku Nancy luante rolin e një terapiste dhe në The Office.

Steve Carell gjeti dashurinë përpara famës dhe ka një

Studimet kanë treguar se një sens i përbashkët humori krijon një marrëdhënie të suksesshme, dhe ne mund të shohim se kjo është e vërtetë në rastin e Steve dhe Nancy. Ata janë të martuar prej gati 30 vitesh dhe janë një çift mjaft i qëndrueshëm.

Steve Carell gjeti dashurinë përpara famës dhe ka një

Kur u pyet për sekretin e krijimit të një martese të fortë si e tyre, Steve thjesht u përgjigj : "Nuk ka asnjë sekret, unë mendoj se ju keni vetëm fat."