Showbiz

Stop right now - dhe shiko të gjitha fotot e 50-vjetorit të Victoria Beckham

Stop right now - dhe shiko të gjitha fotot e 50-vjetorit të Victoria

“Nata më e bukur” kështu e ka konsideruar festës e 50-vjetorit të saj Victoria Beckham.

Kjo ditëlindje bashkoi si rrallëherë të pesta vajzat e Spice Girl, grupit të famshëm.

Stop right now - dhe shiko të gjitha fotot e 50-vjetorit të Victoria

Stop right now - dhe shiko të gjitha fotot e 50-vjetorit të Victoria

Victoria (Posh Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Brown (Scary Spice) dhe Melanie Chisholm (Sporty Spice) të gjitha në një rresht duke bërë lëvizjet e tyre ikonike teksa këndonin hitin e tyre 'Stop'.


Ribashkimi i Spice Girls vjen një muaj pasi grupi shënoi 30 vjetorin e audicioneve të tyre. Herën e fundit që ato u ribashkuan zyrtarisht ishte për turneun e tyre në vitin 2013, megjithëse Victoria e braktisi këtë bashkim.

Në ditëlindje ishin të gjithë, përveç nuses së djalit, Nicola Peltz e cila po qëndronte me gjyshen e saj këto ditë. Në festë ishte Tom Cruise, Eva Longoria, Salma Hayek, Marc Anthony me partneren, Gordon Ramsay.

Stop right now - dhe shiko të gjitha fotot e 50-vjetorit të Victoria

Stop right now - dhe shiko të gjitha fotot e 50-vjetorit të Victoria

Stop right now - dhe shiko të gjitha fotot e 50-vjetorit të Victoria

Stop right now - dhe shiko të gjitha fotot e 50-vjetorit të Victoria

Festa filloi me energji dhe përfundoi me David që e ktheu hipur mbi shpinë Victorian në shtëpi.

Stop right now - dhe shiko të gjitha fotot e 50-vjetorit të Victoria