Showbiz

Stormi ndjek vetëm mamin dhe babin në Instagram, por sa e ndjekin atë?

Stormi ndjek vetëm mamin dhe babin në Instagram, por sa e ndjekin

Stormi ka një profil zyrtar në Instagram, por mos mendoni se aty po bëhet nami. Sigurisht që i ka të gjitha mundësitë të bëjë dhe naming (edhe pse vetëm dy vjeçe). I ka mundësitë të bëjë edhe milionat me reklama, por jo. Me këto punë do merret akoma mami Kylie.

Stormi ndjek vetëm mamin dhe babin në Instagram, por sa e ndjekin

Ajo ndjek vetëm mamin dhe babin, kurse Stormin e ndjekin 16 njerëz, vetëm të familjes.

Profili ka 6 postime të cilat gjithashtu nuk duken, edhe për ca kohë.