Showbiz

Superbowl i vërtetë këtë vit ndodhi në tribunë

Superbowl i vërtetë këtë vit ndodhi në tribunë

Super Bowl i vërtetë këtë vit ndodhi në tribunë. Taylor Swift, e pranishme në Allegiant Stadium, në Las Vegas, brohoriste për të dashurin Travis Kelce dhe vodhi gjithë vëmendjen.

Superbowl i vërtetë këtë vit ndodhi në tribunë

Ai fitoi në kohën shtesë, bashkë me skuadrënz duke mundur San Francisco. E pikërisht aty u shkrepën fotot e puthjeve mes tyre.

Superbowl i vërtetë këtë vit ndodhi në tribunë
Taylor me vjehrrën

Superbowl është një ngjarje e rëndësishme në Amerikë, sportive por edhe kulturore.

Superbowl i vërtetë këtë vit ndodhi në tribunë

Sportin e mbuloi Travis, skenën Usher dhe Alicia Keys. Kurse Taylor mbuloi tribunën.