Showbiz

Tani që janë ndarë, kush është më i pasuri i grupit 'One Direction'

Tani që janë ndarë, kush është më i pasuri i

Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Naill Horan apo Harry Styles? Më i pasuri i “One Direction” është Harry Styles. Edhe pse turneu i tij i fundit, i 2020-ës u shty për shkak të pandemisë, sërish shtëpia e tij diskografike i ka sjellë fitime të mëdha.

Tani që janë ndarë, kush është më i pasuri i

Pasuria e krijuar nga shtëpia diskografike është dyfishuar duke shkuar në 28 milionë paund, kurse në total vlera e gjithë aseteve dhe parave që ai ka shkon në 63 milionë paund.

Tani që janë ndarë, kush është më i pasuri i

Niall vjen i dyti në radhë për nga pasuria, me 50 milionë paund. I treti vjen Louis me 45 milionë paund. Liam me 44 milionë paund dhe në fund Zayn me 36 milionë paund.

Tani që janë ndarë, kush është më i pasuri i

Ndoshta kishe menduar se Zayn do ishte i pari në listë, por ja që nuk është. Mbase ai është më i famshmi dhe i adhuruari, në qendër të vëmendjen edhe prej lidhjes me Gigi Hadid, por jo më i pasuri.

*Artikulli i Daily Mail u përshtat në shqip nga Tiranapost.al