Showbiz

Taylor Swift dhe Matty Healy ndahen pas 2 muajsh lidhje

Taylor Swift dhe Matty Healy ndahen pas 2 muajsh lidhje

Taylor Swift and Matty Healy janë ndarë pas vetëm 2 muaj lidhje.

Lidhja e këngëtares 33 vjeçare me rokerin 34 vjeç u zbulua në prill, por tani një mik i afërt i yllit ka konfirmuar se Taylor është përsëri 'single'.

Taylor Swift dhe Matty Healy ndahen pas 2 muajsh lidhje

Nuk është e qartë pse çifti është ndarë por ajo vjen disa ditë pasi Healy puthi një roje sigurie ndërsa performonte në Danimarkë të premten në mbrëmje.

Taylor Swift dhe Matty Healy ndahen pas 2 muajsh lidhje

Taylor dhe Matty u panë së bashku për herë të fundit më 25 maj në New York City.

Taylor Swift dhe Matty Healy ndahen pas 2 muajsh lidhje

Ata kanë qenë të lidhur bashkë dhe 6 vite më parë.

Taylor Swift dhe Matty Healy ndahen pas 2 muajsh lidhje