Showbiz

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është rebeluar

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

Po, ajo është strikte. Mban timonin dhe frenat e pallatit për t`u siguruar që të gjithë t`i respektojnë rregullat, por përtej mbretëreshës edhe ajo mbetet në fund njeri dhe herë pas here është rebeluar.

Më poshtë i gjen me foto të gjitha rastet.

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

Kur bëri tualet në publik, në 1985-ën

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

Kur pranon lule nga ndjekësit

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

Kur i dha një fansi autograf

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

Bëri ushtrinë

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

Ftoi Meghan-in për drekë kur ende nuk ishte fejuar

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

Lejoi Kate dhe William të ftonin miqtë e tyre në dasmë

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

Shkon në funerale

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

Lejoi motrën e saj ta shfaqte dasmën në televizion

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

E para mbretërore që e takoi popullin e saj personalisht

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

E lejoi djalin, Charles, të martohej me një grua të divorcuar

Të gjitha herët që Mbretëresha Elizabeth është

E lejoi Charlotte të quhej princeshë