Showbiz

Thashethemi se dikush nga familja mbretërore po tradhton dhe pse njerëzit mendojnë se është William

Thashethemi se dikush nga familja mbretërore po tradhton dhe pse

Është shpërdarë me shpejtësi një lajm se ku shkruhet se dikush nga familja mbretërore po tradhton partnerin.

"Në rrethin aristokrat, në çdo tavolinë dhe takim flitet për këtë histori. E dinë të gjithë. Dikush nga familja mbretërore po e tradhton vazhdimisht partnerin. Arsyeja është se bashkëshortja e tij është tradicionale e me të vjetrën. Kanë bërë të dy një kompromis që ai t'i përmbushë nevojat e tij tjetërkund", thotë ky burim.

Njerëzit në rrjet thonë: Është William.

Thashethemi se dikush nga familja mbretërore po tradhton dhe pse

Po pse ai?

Mbase kanë ecur me rregull përjashtimi. Charles mund të jetë përjashtuar prej moshës dhe faktit që luftoi me vite për të qenë me Camilla-n. Andreë është i divorcuar. Harry dhe Edward jetojnë si njerëz të thjeshtë dhe jo si mbretërorë.