Showbiz

Thonë se Xhemi Shehu është larguar nga Top Channel

Thonë se Xhemi Shehu është larguar nga Top Channel

“Burime të brendshme dhe të sigurta thonë për Anabel.al se Xhemi Shehu është larguar nga Top Channel”, kështu shkruan Anabel.al që shton se është munduar të kontaktojë Xhemin, por s`ka marrë përgjigje. Zërat thonë se kontrata është ndërprerë dhe Xhemi ka firmosuar dorëheqjen.

Ky lajm vjen pak kohë pas atij se e gjithë “Portokallia” do transferohet në një tjetër televizion, bashkë me regjisorin Altin Basha. Deri në një konfirmim nga palët, ende nuk mund të thuhet asgjë.

*Lajmin e Anabel.al e lexoni këtu