Showbiz

Tragjedi gjatë xhirimeve të serialit të Netflix. Aksidentohet furgoni, vdesin dy aktorë

Tragjedi gjatë xhirimeve të serialit të Netflix. Aksidentohet

Dy aktorë në serialin e Netflix 'The Chosen One' vdiqën dhe gjashtë anëtarë të tjerë të kastit apo ekuipazhit u plagosën pasi furgoni me të cilin po udhëtonin u rrëzua pranë Mulege në gadishullin Baja California Sur.

Ata ndodheshin për xhirime në atë zonë.

Raymundo Garduño Cruz dhe Juan Francisco González Aguilar jane dy viktimat.

Tragjedi gjatë xhirimeve të serialit të Netflix. Aksidentohet

'The Chosen One' është historia e një djalë 12-vjeçari që mëson se ai është Jezu Krishti i rikthyer, i destinuar të shpëtojë njerëzimin. Bazuar në serinë e librave komik nga Mark Millar dhe Peter Gross.