Showbiz

Tryeza e darkës minimaliste e Imamit Naçi që merr mijëra komente

Tryeza e darkës minimaliste e Imamit Naçi që merr mijëra

Është njeriu më me influencë në Shqipëri. E dëshmon ndjekja në rrjete sociale, komentet dhe liket. Ka edhe kritikë, por ka më shumë ndjekës e njerëz që e adhurojnë Elvis Naçin, Imamin që e duan sidomos moshat e reja.

Një tavolinë me sallatë dhe supë , gruan dhe tre fëmijët është urimi i familjes së tij për Fiter Bajram.

Ai shkruan: “Gezuar ❤❤❤ ! Zot na i prano te gjitha veprat e mira qe beme ne Ramazan, begatoi, fali dhe meshiroi te gjithe Besimtaret per Fiter Bajram! Amin”.

Tryeza e darkës minimaliste e Imamit Naçi që merr mijëra

Vetëm kaq dhe komentet janë lumë. Ujet e futbollit, muzikës, anonimë e njerëz të thjeshtë që duan ngushëllim nga Imami Naçi dhe gjejnë veten.