Showbiz

U desh karantina që Sharon Stone të zbulonte se ka një tjetër talent

U desh karantina që Sharon Stone të zbulonte se ka një

Nëse për disa karantinimi dhe izolimi është një sfidë e vërtetë, sidomos për ata që janë mësuar të qëndrojnë shumicën e kohës jashtë, për të tjerë është një arsye më tepër për të provuar diçka të re.

U desh karantina që Sharon Stone të zbulonte se ka një

Aktorja 62 vjeçare Sharon Stone e cila prej ditësh është mbyllur në shtëpi, ka arritur të përfundojë një pikturë. Për të cilën shkruan:

E mbarova pikturën time. Jam shumë e kënaqur. Duket bukur. Edhe ju mund të bëni diçka, nëse nuk dini çfarë të bëni në shtëpi. Ky ishte hapi im i parë për të mësuar një gjë të re.

Sharon, përveç aktrimit paska talent pikturën. 

Shihni videon e plotë: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finished my first (paint by #s painting) very chill. #SQ2020 #selfquarentine

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on