Showbiz

‘U zgjova sot dhe imagjinova të dilte nga dhoma të më përshëndeste, por nuk është më’. Statusi prekës i Ardit Gjebreas

‘U zgjova sot dhe imagjinova të dilte nga dhoma të më

Ardit Gjebrea e ka nisur mëngjesin e sotëm mes dhimbjes, kujtimeve dhe nostalgjisë. Si sot katër vjet më parë humbi nënën e tij dhe një foto nga oborri i shtëpisë, ia kujton dhe e prek sidomos sot.

‘U zgjova sot dhe imagjinova të dilte nga dhoma të më

‘U zgjova sot dhe imagjinova të dilte nga dhoma të më

“U zgjova sot dhe imagjinova të dilte nga dhoma e saj të më përshëndeste, t`i ndjeja aromën… por nuk është dot më. E kam çdo ditë me vete. Një lidhje e fortë që do më shoqërojë gjithë jetën. 4 vite… si sot… mam”, shkruan Ardit Gjebrea.