Showbiz

Urimi më i bukuri nga djali i vogël për Valbona Selimllarin, që shpëtoi nga vëmendja

Urimi më i bukuri nga djali i vogël për Valbona Selimllarin,

Një nga ikonat e bukurisë shqiptare festoi dje 47-vjetorin dhe pse Valbona e ka ndalur kohën dhe koha ka ndalur për të.

Detajet e ditëlindjes i mbajti për vete, sepse Valbona Selimllari ndjek idenë që gëzimet shijohen më shumë pa u publikuar.   

I vetmi postim ishte ajo e ulur mes tre buqetash të mëdha me lule, që shkruan se i kanë ardhur nga tezja e saj.

Urimi më i bukuri nga djali i vogël për Valbona Selimllarin,

Urimet më të bukura për të me siguri ishin nga familja, tre fëmijët. Por djali më i vogël Kejni e uroi edhe në rrjetet sociale.

Urimi më i bukuri nga djali i vogël për Valbona Selimllarin,

Një urim i shkurt por shumë kuptimplotë:

Urimi më i bukuri nga djali i vogël për Valbona Selimllarin,