Showbiz

Vajza e filmit turk që bëri gjithë botën për të qarë ka një fiksim me shqiptarët

Vajza e filmit turk që bëri gjithë botën për të

Ata që e kanë parë filmin më të përfolur turk “Mrekullia në qelinë Nr.7” e kanë pasur të pamundur që t’i mbajnë lotët dhe mos ta adhurojnë vogëlushen Ova.

Rolin e saj e luan 9-vjeçarja Nisa Sofiya Aksongur e cila në një intervistë për “Intervista.al”, ka treguar se ka marrë shumë mesazhe nga personazhe të njohur shqiptarë, por ‘fiksimi’ i saj i momentit është t’i shkruajë këngëtari Ylli Limani.

Vajza e filmit turk që bëri gjithë botën për të

E pyetur për Shqipërinë, Nisa tregon se do të donte shumë ta vizitonte, madje, nëse do t’i jepej mundësia, edhe do të luante për një film në Shqipëri.

Vajza e filmit turk që bëri gjithë botën për të

“Ka njerëz që kam shkruar në Instagram: Morena Taraku, Marina Vjollca e shumë të tjerë. Më ka bërë shumë përshtypje artisti Yll Limani dhe tani po pres që të më shkruajë dhe ai”, thotë ajo.

Vajza e filmit turk që bëri gjithë botën për të

Këngën e Ylli Limanit me Tunën “A don hala”, Ova e ka ndarë edhe në rrjetin e saj në Instagram.