Showbiz

Vanessa hedh në gjyq kompaninë e helikopterit ku vdiq burri Kobe Bryant dhe vajza e saj

Vanessa hedh në gjyq kompaninë e helikopterit ku vdiq burri Kobe

Në një padi prej 72 faqesh të dërguar në Gjykatën e Lartë në Los Angeles, Vanessa Bryant akuzon për neglizhencë nga kompania e helikopterëve Island Express dhe pilotit Ara Zobayan, i cili ndërroi jetë gjithashtu në aksidentin ajror.

Vanessa hedh në gjyq kompaninë e helikopterit ku vdiq burri Kobe

E veja e legjendës Kobe Bryant tani kërkon që të merret një vendim ndëshkues ekonomik ndaj kompanisë dhe dëmshpërblim. Sipas mediave amerikane, Vanessa pretendon se piloti po ecte me shpejtësi mbi 180 km/h në kushte të pavavorshme të motit si dhe akuzon kompaninë se nuk duhet të kishte lejuar ngritjen në ajër kur kushtet dhe gjendja e helikopterit nuk ishte e duhura.

Vanessa hedh në gjyq kompaninë e helikopterit ku vdiq burri Kobe

Padia u regjistruar pak orë pasi mijëra njerëz u mblodhën në Staples Center në Los Angeles për të kujtuar Kobe dhe vajzën 13 vjeçe Gianna, por edhe të tjerët që humbën jetën m 26 janar.

Vanessa hedh në gjyq kompaninë e helikopterit ku vdiq burri Kobe