Showbiz

Vdekja e kolegut që e bëri të reflektojë për jetën, Carlo Conti: Mora gruan dhe djalin dhe shkova të jetoj në Firence, afër njerëzve tanë të dashur

Vdekja e kolegut që e bëri të reflektojë për

Një revolucion i heshtur ka qenë ky i kohëve të fundit për Carlo Conti-n.
Carlo është gati për të nisur projektin e tij në Rai1 çdo të premte në prime time dhe duket se është frymëzuar nga dhimbja për këtë program.

Kur u pyet nga gazetarët për programin e tij dhe ku konsiston ky revolucion i heshtur, Conti u përgjigj.

Vdekja e kolegut që e bëri të reflektojë për

“Vdekja e Fabrizio Frizzi që më trishtoi jashtëzakonisht, më bëri të mendoj. A ishte kjo jeta që doja t'i jepja familjes time dhe vetes? Jo. Atëherë mora një vendim.

Mora gruan dhe djalin dhe u ktheva në Firence. Unë dua ta rris fëmijën në krahinë, mes miqve të vjetër dhe të afërmve. Rrënjët janë të rëndësishme. Doja dhe dua përqafimin e Firences, qytetit tim", tha Conti.